Eerste hoogtemeters van het jaar

Na vorige week de eerste kilometers van het jaar te hebben gemaakt, is het Kili-jaar nu echt begonnen. Vandaag stonden 27 kilometers en 770 hoogtemeters op de agenda.

IMG_0786

De wandeling van vandaag voerde door de heuvels van Limburg en de Voerstreek. Een prachtige tocht met onverwacht mooi weer, veel modderige paden, prachtige uitzichten en leuke mensen met grotendeels tot doel het beklimmen van de Kilimanjaro.

IMG_0796

Een aantal deelnemers heeft de Kilimanjaro reeds in 2013 beklommen. Goed om ervaringen te horen, ervan te leren en dit mee te nemen in mijn eigen ervaring.

Een deel van de groep staat vlak voor de beklimming, zij vertrekken in februari. Benieuwd hoe hun ervaringen zijn.

Deelnemers komen vanuit het hele land, hoe klein is de wereld als twee man vrienden in jouw straat heeft wonen, er één aan wandklimmen doet in de sportschool waar je traint en een ander in projecten samenwerkt met Eneco (projecten waar je zelf ook onderdeel van uit hebt gemaakt). Kortom veel te bespreken, dus de wandeling is voorbij gevlogen.

Na bijna 7 uur waren we weer terug. Gezellig nog even een drankje en napraten in de lokale herberg van Noorbeek en toen weer op naar huis. Een ervaring rijker en al uitkijkend naar de volgende wandeling. De komende maanden staan er weer genoeg op de agenda.

IMG_0791

IMG_0799
Movescount Movie

Back To Top