Aftellen is nu echt begonnen!

Over een maand zijn we alweer terug, maar voorlopig kijken we vooruit naar wat beloofd een mooie en uitdagende tocht te worden. We houden het weer in de gaten. Hoe hoog ligt de vorstgrens, wat zou de gevoelstemperatuur zijn? Vragen die ons de komende weken bezig zullen houden.

Een laatste wandeling met Ton in de Ardennen om de beentjes nog even goed te testen. 27 kilometer, 1100 hoogtemeters en tegen het einde nog even een stijle klim van 700m bij 28% geven ons weer een goede ervaring.

IMG_1154 IMG_1157

 

 

 

 

 

 

Tijdens de vakantie met het gezin nog even wat wandelingen op hoogtes die we in Nederland en de Ardennen niet kunnen maken. Genieten van het stijgen, klimmen en de prachtige uitzichten op één van de Seven Summits, van het Stubaital deze keer. Prachtige bergen met namen als Elfer en Zwölfer die door de lokale bevolking als natuurlijke uurwerken worden gebruikt.

IMG_1451 IMG_1452

 

 

 

 

 

 

 

Ter afsluiting met de hele groep nog even een weekend inspanning en ontspanning in het belevenissenbos bij Lelystad. Even voelden we ons weer grote kinderen. Hangend boven sloten en in bomen, wadend door dezelfde sloten en napraten bij kampvuren. Zoals tijdens elk voorbereidingsweekend hadden we ook deze keer een unieke slaapplaats in de “wildernis“. Een leuke locatie om nog eens terug te keren met het gezin.

De voorbereidingsweekenden en andere wandeltochten laten we achter ons. De visums zijn aangevraagd en de tickets komen eraan. Wat rest zijn de laatste uurtjes in de sportschool of buiten in het veld en het pakken van de tassen. Kortom, het aftellen is nu echt begonnen. Op 8 september brengt het vliegtuig ons naar Tanzania. We kunnen niet wachten, op naar het avontuur… Jambo Kilimanjaro!!

 

 

 

 

Back To Top